Wednesday, August 17, 2011

tambah kenalan blogger :D


SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

leen join segmen ni opkoz lah sebab nak tambah kenalan kat blog nie...
and kalau ada pape komen ke tentang belog nie...sila2 lah komen...

Nama panggilan blogger : 
LEEN atau kalau nak panggil RONGAK pom xkisah :p
Tarikh mula berbelog : 
Novermber 2008 tapi mula aktif awal tahun ni
Rakan blogger terkini :
 50
Target tambah rakan blogger :
 xkisah ramai mana pom :D

pade korang sume tu...jum lah join segmen nie...macam menarik je kalau join ramai2 :D

27 comments:

Ezad Skytech said...

Salam perkenalan Leen..
terima kasih sebab join ye segmen ni..he~

Aku DaN SeSuAtU said...

jejalan sahabat di sini

Farahin Ahmad said...

salam kenal :)

Zul Fattah said...

hai..salam kenal..
dari segmen yg sama..

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Nurhasliza Jeffry said...

Haiii! Datang seranggg. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

siti hidayah said...

datang singgah. salam kenalan :)

hanyzham hadny said...

salam kenalan
dah dollow blog awak dah..kalo sudi follow lah blog saya balik

segmen jom kenal kembali lagi

Mr.Baiz said...

salam perkenalan dari Mr Baiz...

terjah dari blog skytech..

http://mrbaiz.blogspot.com/

Shaherah said...

chakk chakk..
hye.. salam perkenalan..
Shera singgah sini au..
Shera pun ade join segmen ni..
Meh lar tengok..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

♥CIK IERA♥ said...

hehe singgah dan follow sini dr segmen yg sme..... selamat berkenalan..acececehhhh >__<

twinkeenabilah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

Mari kenal-kenal :D

Di Hujung Jari said...

salam perkenalan...

http://dihujungjari.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html?showComment=1313590508920#c4062542707018101424

Luqeem™ said...

salam suai kenal :D

singgah dr segmen :)

jom singgah :) Jom tambah kenalan :)

iMBobo said...

hi! singgah sini dari segmen Jom kenal dan Tambah Rakan Blogger :)

AzatLazat said...

dari segmen ezad skytech
singgah sini
sudi singgah sana pulak ye
nak cukupkan target ni
hehe
:P

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen dtg melawat rakan2 blogger....
sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak...
salam kenal dan salam ramadhan =)

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Miss Eunice said...

hola there..
visit here..:)

syerz eyryn said...

toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .
btw, sudaa follow cnie :)

Dianaa said...

Tak join segmen Ezad tapi nak menyelit juga, hihi! xD
FD follow sini ;)

Tea Dno said...

hihi singgah sini pula.. :D

Jom Kenal dan Tambah Rakan Blogger

NasZ said...

dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Nanie Azwa said...

dari segmen sama!

nice blog! suke!


http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

FOLLOW AWAK!

c genk bah ne said...

Singgah sini..
senang2 dtglah blog genk ya..
salam persahabatan

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH FOLLOWER

farhana hussein said...

hello there, dari segmen sama!

whoaa nice blog! suke!


http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

FOLLOW KAMU! :)

Asyikin said...

salam singgah, salam join dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

ceriteraliyana said...

hye3!! yana terbang sini dengan tinkerbell dari segmen Skytech..

salam perkenalan! ^^

*baru ada masa nk serbu..huhu

nabila azmi said...

serang sini pulak...=)...done follow awk=)