Sunday, April 22, 2012

officially 19

.:.: assalamualaikum :.:.

happy birthday to me happy birthday to me
happy birthday to fazleen
happy birthday to me !!!

21 April 2012
aku dah 19thn dah weiii.... *tepok tangan
alhamdulillah aku masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ni...
thanks to my parent sebab jaga aku selama ni

since i was 19 now...ni last time aku sambut bday untuk thn remaja aku... 
no more "teen" dah la thn depan....
*dah boleh la kalaunak kawin kannnnn, kelip2 mata

thanks for all the lovely wishhhesssssss
yang kat phone,twitter, msg, fb...
thanks....
thanks sebab ingat bday aku even aku x letak pun kat fb tu...

to abg and akak...
thanks sgt...adik syg korang...
thanks for the cake, chocolate,card and 
for the tembambam...
terima kasih tau...bear tu comel sgt
i love you..muahhhhh ^__^




Wednesday, April 18, 2012

nak balik!! :'(

:: assalamualaikum ::


uwaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

ma! nak balikkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

kelas tax aku seminggu minggu depan lecturer xde
kelas far plak lect xde untuk isnin n selasa...rabu ad kelas petang....
tapi yg kelas far ni baru tau semalam....
lau tau awal2 , compem2 nye aku dah book tiket balik kelantan :'(

ottokea? 
ada lagi ke tiket bas ni :'( 
*nangis guling2*

Monday, April 16, 2012

space u8

:: assalamualaikum ::

sabtu baru2 ni aku, housemate*dila,anis,kak dayana*, abg, akak, ngn matwe 
pegi tgk cite battleship...
erm, cite tu best! pergi lah tgk sape yg x tgk lagi tu...
sumpah x nyesal :))

kami gerak kul 10 lebih lg ke bus stop... *kecuali abg ngn matwe sebab dyorang naik moto..tak adil!!!!
jum tgk gambar ^__^

ni aku ~comelkan! hahaa

ape ni anis!! asal cocok hidung pakwe aku tu??? >.<

oh! leonardo ~~~





with my lovely sis !! 




^____+
love u all...
you light up my world


Tuesday, April 10, 2012

skating time~~

assalamualaikum....
entry kali ni just nak letak gambar2 aku skating je.. :)
with dila and my new friend, jiha :)















Monday, April 9, 2012

TT_TT

assalamualaikum ^_+

hari ni 9 April... first of all aku nak wish birthday kat NOMI IZATI MAT NAWI...kawan se cube/bilik/homeroom/kelas/sekolah aku dulu....happy birthday... hadiah..mintak ngan my dear bitter k...

hari ni first day intersesi...aku amek subjek TAX320 and FAR250 untuk sebulan ni...mintak2 semua ok..pray for me k :)

7 April baru ni, aku join wajadiri silat cekak ustaz hanafi kat negeri sembilan.. x menang pun...tapi best sebab dapat pergi sana..pengalaman :) next year tuan rumah kelantan...hmmm, mcm nk join lagi je... :))

lately aku ngn firdaus dah  bape ok..ada je yang xkena...hmm, aku buat dia sakit hati ea?? sekarang pun msg dia, dia x reply..sabar je lah...sape suruh buat salah kan...padan muka >.<

kadang2 aku rasa baik aku pendam je apa yang aku rasa, baik yah luah..lau x, mesti menyakitkan hati org... biar aku je sakit...better like that kan...bila dah sakit kan hati org ni, aku dah xtau nak buat cne..nk pujuk xpandai..hmm...sorry pendek..

xmo dah kacau awk!! soorrryyy

Saturday, April 7, 2012

wajadiri 7 april 2012

B E S T :)

Thursday, April 5, 2012

"Close Your Eyes" westlife



If you wanna know
Tomorrow morning I have to leave
But wherever I may be
Best believe I'm thinking of you
I can't believe how much I love

All we have is here tonight
We don't want to waste this time
Give me something to remember
Baby put your lips on mine

And I'll love you forever
Anytime that we find ourselves apart

Just close your eyes
And you'll be here with me
Just look to your heart
And that's where I'll be
If you just close your eyes
Till your drifting away
You'll never be too far from me
If you close your eyes

I know I'm gonna see you again
But promise me that you won't forget
Cause as long as you remember
A part of us will be together
So even when you're fast asleep
Look for me inside your dreams
Keep believing in what we're sharing
And even when I'm not there to tell you

I'll, I'll love you forever
Anytime that I can't be where you are

Is there anywhere that far?
Anytime you're feeling low
Is there anywhere that love cannot reach?
Oh no
It could be anywhere on earth
It could be anywhere I'll be
Oh baby if you want to see

Just close your eyes
And you'll be here with me
Look to your heart
That's where you'll be
Just close your eyes
Till your drifting away
You'll never be too far from me

Wednesday, April 4, 2012

kelebaman kebadanan keakuan

assalamualaikum ^__^

hari ni dah 4 april... lagi 3 hari lagi sebelum wajadiri...huhu..penat xyah nak cite lah...penat sangat2.. plus badan aku dah makin membesar ni..stamina dah lama pancit coz dah lama gila x jog, main netball or olahraga... erm... time belatih selalu je termengah2 x cukup nafas..nak oxygennnnnn... =B

yang group punye category aku x risau sgt sebab ak jadi hero untuk papan je...lagi dua kak dia... yg aku penat sgt ni dalam category sepasang kaki ni...huh ==" penattt...sakit :'( maaaa...s a k i t badan ni.... dah bertambah byk dah lebam2 kat bdan aku ni...bengkak xyah nak kire la...memang bayak...

tudung pink tu akak aku...org lain x boleh amek!!
dah asyik pagi ptg malam ngn silat ni...aku dah lama dah x lepak ngn abg ngn akak aku ni... rindu pun ad gak..selalu nye aku ad je masa nak kuar makan ngn dyorg...skrg da dkt seminggu da xkuar mkn sesama...
akak pun dah rindu adk kan...:P ihik2 .... sabo ye...lagi brape hari je lagi... ^__+


Tuesday, April 3, 2012

april 2 2012

assalamualaikum...

semalam, 2 april birthday sorang kawan aku ni.. ummu athirah :)happy birthday ummu "dah 19 kan" <---- ayat ummu... =="

kami ~aku, anis, fida, ummu~ keluar berjalan2 memandangkan kami TAK DAPAT BALIK KAMPUNG :'( 

pukul 11.15 aku ngan anis pergi jumpa abg bob untuk sewa kereta...then pukul 11.30 kami dah gerak ke GIANT SHAH ALAM... shoping shoping dan shoping... "shoping awal bulan" kata anis ... lama gak kami kat situ...sampai pukul 1 lebih... nak balik tu, jumpa lah abg peyuz ngan awek dy... "hai abg, survey brg utk kawin ke?" :)) oke,kami bersepakat mengatakan awek dy lawa gilerrrr... :) 

lepas tu kami gerak ke HERO untuk beli mineral water :)) then jalan ke UITM SHAH ALAM untuk amek syarqawi untuk makan PIZZA... ==" demand pizza kat aku time awal bulan, memang xde alasan lah aku nk ngelat... makan2 sembang2...smpai pukul 3lebih... lepas tu, kami pergi beli BIG APPLE... kemudian kami beli 3 CAKE SECRET RECEPE... and 1 waffer untuk abg... dah siap semua, kami pergi hntr qawi and gerak balik ke KOLEJ JASMINE... on the way balik tu, kami singgah KFC untuk makan malam :)) habes semua benda kami beli...oke, duet aku melayang dengan banyak nye di awal bulan...FAZLEEN, control sket!!! =="

sampai kolej sembahyang ,xsempat nak rehat..sambung buat latihan silat kat umah ema... penatttt, sampai mgrb...kitorang balik mandi, smyg..then 830 malam gerak p fakulti untuk latihan lagi lagi and lagi...sampai 1130...baru blh balik...

semalam rasa nak pengsan...semua kena buat...dengan main kaki nye, yg group ad 3 lagi...huh penat penat...
xleh bayang camne 7 appril nanti... ==" 

p/s: pray for us...jangan ad yg injured2...main suka2 je..lau menang tu rezeki :))


kacau bilau

assalamualaikum.. :)

lately aku da jarang da blogwalking... lau buat pun, hanya untuk blog memeber2 terdekat je.. tadi, aku ada lah singgah kat 1 blog ni... and terbaca lah post pasal... anak tengah + anak tengah = kacau bilau... ottokea?? me tengah..dia pun tengah....


tapi, bila pikir2 balik, memang pun.... ada je benda xkena..ada je yang nak digaduhkan...kadang2 rasa pelik bila da lama x gaduh...but it actually can make our love stronger... sometimes! ==" 

kadang2 rasa baik xyah contact selalu... as long as we trust and loyal to each other..its gonna be okey kan...

p/s :papepom, kalau jodoh x kemana...

Sunday, April 1, 2012

happy birthday ain

assalamualaikum :) sekarang ni awan mendung menandakan mood aku tengah sedih... NAK BALIK!!!


Okay, straight to the point... aim of this lovely post is to wish happy birthday to my cutety sweety beloved cousin.. ~AIN~  huh, rasa nak terbang balik kelantan je....


no video song for you... 
kakno nak nyanyi sendiri nanti..ngeh3

ain, happy birthday tau...nanti pandai membaca, bukak blog kakno ni...
:) jadi budak baik2 ye budak... xmo nakal2 sgt...
nanti kite tido sesama lagi... (:

ain bersama gitar di bilik ku

happy birthday budak!

nak beli ape eak kat budak ni =="