Thursday, October 27, 2011

aku punye!


sape budak cute ni?

oke..sekarang aku nak announce yang budak chomel kat atas ni aku punye :)
aww....gila siot!!
chomel kan dy...
______________________________________________________________

Name: Lee JaeJin
Korean Name : 이재진
Position : Vocalist, Rapper, Guitar and Bass. (Guitar and Vocal in FT Triple.)
DOB: Dec 17th 1991
Height: 177cm
Weight: 58kg
Blood: A
School: 선유고등학교 1학년 (SunYoo High School 1st year)
Hobby: Surfing the Internet, Asking questions to music teachers & sunbaes
Family: Parents, Older Sister, Jaejin
Talents: Bass, listening to music
Nickname: 자진이 (JahJinnie)
Best Points: Lips
Position in band: Bassist
What I like: money … food … music
Motto: Do well the works that are for me!
For my future love: “Saranghae" 
______________________________________________________________

ape hal aku tetibe p0st sal budak ni??

act, aku ngah on9 fb td..lepas tu adik aku mai menyebok...
aku pun google lah gambar mamat2 korea yang cute2 ni...adk aku terpikat lah kat dia ni <3
amboi adik, taste kite sama lah! hahaha
sebab tu lah hormon gedik aku kat jaejin ni melompat2 keluar...




______________________________________________________________

notakechik : MOVE ON ... :) THANKS AKAK <3

2 comments:

Cik Kasih said...

nasib baik leen x amik hong ki..hik3

chomot yang chomel said...

amek la hong ki cik tu..jangan amek jaejin leen k :p

macam boley kan ^___^