Sunday, May 29, 2011

assalamualaikum :) salam blogger yew...even dah stat sem baru..aku still nak tulis kat sini...dah ketagih kot...aiyoooo....nak study!!! hahahaha :D esk stat kelas,moga2 dapat semangat baru nak belajar...ngeh3

pada 28/5 ,aku ngn ain selamat smpai ke PUNCAK PERDANA ini....msk trs bilik 4D07... huhu...1st impression...."grrrr,asal rumah ni teruk sgt!nak rumah lama" "eeiii,seram nye rumah ni" "sggp kew aku duduk sini smpai hbs sem ni??" hahahaha.....bygn korg mesti teruk nye rumah ni kan...memang pom...ngee~~ dah la kami berdua..huhu....x sggp rasa nye nak tidur kat sini malam ni...hmmmm,camne ni!!!

kemudian,kami memang dah tak tahan duduk di rumah ni...masa tu pkl 8 pagi...kami p0m decide la nak kuar p SUNWAY PIRAMID ...ain nak tengok NUR KASIH....
ak sebenar nye x pernah ikuti pom cite tu...tapi disebabkan ak tgk kesungguhan dy nak tgk cite tu...so, aku pom stuju nak p tgk cite tu + xtahan dgn rumah ni....lps daftar kolej,aku ngn ain p makan jap...then kami pom blah ke sunway.....

nasib kami memang baik....x payah tggu bas pom.. :) terbaik la timing kuar tu...hihi :D ...lepas tu kat sunway..kami x buat pape pom selain makan,tgk movie ngn BELI SELIPAR AKU....hahaha :) selipar putus :( ngeh2 ngeh...hahaha :) dapat selipar baru :D ...lepas tengok movie...kami balik....dalam kol 5 camtu kot....dah balik tu...mula lah takut smula..."haaaaiiiiiiiieeeeeee,xkn nak tidur sini kot" hmmm...mula berdebar2...takut bnda bkn2....PENAKUT!!!...hahaha :D lps mgrb,bercadang nak overnite kat kfc bersama kawi...hmmm,them dy stuju... :) gembira kejap ....lepas tu ain tkt nk kuar overnite...haishhh,cmne nie....buntu seketika dan rela tidur di situ....memandangkan aku xnk tidur di bilik junior...huhu"malu kot"

lps smyg isyak....ak dapat kol dari ijat...ajak turun gazebo...then kami pom turun + kami nk pergi makan...LAPAR... :d turun..borak..ijat x kasi overnite and dy bgtau kwn2 dy yg kami ni takut...and last2 kami tidur di rumah kawan ijat tu.... :) LEGA !! ngee~~~

pagi td....NAIK BUKIT LAGI :) ngeh3....sukesukesuke.....lps naik bukit tu...masuk rumah..tggu org2 rumah penuh :) excited gila...dah hilang habis rasa takut tu...haha :) lepas buat aktiviti gotong royong rumah...rumah kami dah BERKILATKILAT gitu...muaaahhhahahahaha :D
TAK TAKUT LAGI DAH :) rumah yang x pernah senyap kot...suke :)

2 comments:

eiyzniey said...

wei..best cte tu!!haruuu pnyeee!!!!weweweeee

fazleen rongak said...

hahaha :) biasa jew ak tgk...xdop la bez sgt ...ngee