Saturday, January 7, 2012

again..

assalamualaikum :)

hari ni hari sabtu..duk kat rumah je .. tak pergi mana2 pom...

bila dah tak tau nak buat apa ni..mulalah tringat macam2...

rumah kat klntn lah...budak rongak tu lah.. budak comel tu lah..

crush2011

dah lama xtgk kamu update kat twitter...

mungkin sbb kite follow kamu lagi kot kan...


so, hari ni...dengan tidak relanye...kite unfollow kamu...




kite dah xboleh nak tau pape dah pasal kamu...

hope dgn cara ni, kite blh lupe kan kamu.. :'(



kbye!

malam ni bola...FAR xsiap lagi! *__*

2 comments:

NasZ said...

memang susah nak lupakan seseorang. sabar je la k?

from,

Nasz

Mohd Naser.com

chomot yang chomel said...

yup...thankz nasz :)